Bereziartua Sagardo Naturala DOC 750ml 6% alc
Originál baskická sidra s certifikátem regionálního původu DOC.
- Popis produktu
Dlouhé zrání v dubových sudech rozvíjí jemnost a plnost nápoje. Je méně perlivý, ale při správném podávání (lití z výšky) se perlivost uvolňuje a nápoj rozvine své chutě a vůně. Je jemně zakalený typicky pro sidru natural. Suchý. V chuti je plný, projevují se: dubové dřevo, zralé ovoce, lehce třešně a višně a citrusové tóny, to vše s aroma rozkvetlého sadu, louky. Ideální teplota podávání 12-15 °C. Sidra má certifikaci, že všechna jablka pochází 100% z certifikovaných bio sadů Baskicka. Neboli jasný průkaz původu.
Charakteristika: jablečný, suchý až kyselý, naturální, rustikální, jemně perlivý.
Vyrobeno: Baskicko, Španělsko
Poznámka: podává se do vysokých a širokých sklenic nalévaný z výšky v menších dávkách. To nápoj rozperlí a umožní vyniknout plnému přírodnímu aroma.
Obsahuje: fermentovaný jablečný mošt, oxid siřičitý, oxid uhličitý.
- Video
Dlouhé zrání v dubových sudech rozvíjí jemnost a plnost nápoje. Je méně perlivý, ale při správném podávání (lití z výšky) se perlivost uvolňuje a nápoj rozvine své chutě a vůně. Je jemně zakalený typicky pro sidru natural. Suchý. V chuti je plný, projevují se: dubové dřevo, zralé ovoce, lehce třešně a višně a citrusové tóny, to vše s aroma rozkvetlého sadu, louky. Ideální teplota podávání 12-15 °C. Sidra má certifikaci, že všechna jablka pochází 100% z certifikovaných bio sadů Baskicka. Neboli jasný průkaz původu.
Charakteristika: jablečný, suchý až kyselý, naturální, rustikální, jemně perlivý.
Vyrobeno: Baskicko, Španělsko
Poznámka: podává se do vysokých a širokých sklenic nalévaný z výšky v menších dávkách. To nápoj rozperlí a umožní vyniknout plnému přírodnímu aroma.
Obsahuje: fermentovaný jablečný mošt, oxid siřičitý, oxid uhličitý.