Bereziartua Edicion Gourmet 750ml 6% alc
V chuti se projevuje dubové dřevo, zralé ovoce, lehce třešně a višně a citrusové tóny.
- Popis produktu
Sidra zraje nejméně 4 měsíce dubových sudech. Má na sidru velmi jemný charakter, kde se projevují ovocné tóny citrusů či citronové trávy. Je méně perlivý, ale při správném podávání (lití z výšky) se perlivost uvolňuje a nápoj rozvine své chutě a vůně, které jsou svěží a inspirativní. Je jemně zakalený typicky pro sidru natural. Plně suchý.V chuti se projevuje dubové dřevo, zralé ovoce, lehce třešně a višně a citrusové tóny. Ideální teplota podávání 12-15 °C.
Charakteristika: jablečný, suchý až kyselý, naturální, rustikální, jemně perlivý.
Vyrobeno: Baskicko, Španělsko
Poznámka: podává se do vysokých a širokých sklenic nalévaný z výšky v menších dávkách. To nápoj rozperlí a umožní vyniknout plnému přírodnímu aroma.
Obsahuje: fermentovaný jablečný mošt, oxid siřičitý, oxid uhličitý.
- Video
Sidra zraje nejméně 4 měsíce dubových sudech. Má na sidru velmi jemný charakter, kde se projevují ovocné tóny citrusů či citronové trávy. Je méně perlivý, ale při správném podávání (lití z výšky) se perlivost uvolňuje a nápoj rozvine své chutě a vůně, které jsou svěží a inspirativní. Je jemně zakalený typicky pro sidru natural. Plně suchý.V chuti se projevuje dubové dřevo, zralé ovoce, lehce třešně a višně a citrusové tóny. Ideální teplota podávání 12-15 °C.
Charakteristika: jablečný, suchý až kyselý, naturální, rustikální, jemně perlivý.
Vyrobeno: Baskicko, Španělsko
Poznámka: podává se do vysokých a širokých sklenic nalévaný z výšky v menších dávkách. To nápoj rozperlí a umožní vyniknout plnému přírodnímu aroma.
Obsahuje: fermentovaný jablečný mošt, oxid siřičitý, oxid uhličitý.