Hledat

Kategorie

Rychlé hledání

Cena

od do

Sklad

pouze skladem

Cider:

Nalezeno položek: 99

Berezia Eusko Label 750ml 6% alc

V chuti je plný, projevují se dubové dřevo, zralé ovoce, lehce třešně a višně a citrusové tóny, to vše s aroma rozkvetlého sadu, louky.

Cena:
Prodejní cena155 Kč
Sidra Berezia Eusko LabelSidra Berezia Eusko Label 750ml
  • Sidra Berezia Eusko Label
Popis produktu

Dlouhé zrání v dubových sudech rozvíjí jemnost a plnost nápoje. Je méně perlivý, ale při správném podávání (lití z výšky) se perlivost uvolňuje a nápoj rozvine své chutě a vůně. Je jemně zakalený typicky pro sidru natural. Suchý. V chuti je plný, projevují se: dubové dřevo, zralé ovoce, lehce třešně a višně a citrusové tóny, to vše s aroma rozkvetlého sadu, louky. Ideální teplota podávání 12-15 °C. Sidra má certifikaci, že všechna jablka pochází 100% z certifikovaných bio sadů Baskycka. Neboli jasný průkaz původu.

 

Charakteristika: jablečný, suchý až kyselý, naturální, rustikální, jemně perlivý.

Vyrobeno: Baskicko, Španělsko

Poznámka: podává se do vysokých a širokých sklenic nalévaný z výšky v menších dávkách. To nápoj rozperlí a umožní vyniknout plnému přírodnímu aroma.

Obsahuje: fermentovaný jablečný mošt, oxid siřičitý, oxid uhličitý.

Video

Dlouhé zrání v dubových sudech rozvíjí jemnost a plnost nápoje. Je méně perlivý, ale při správném podávání (lití z výšky) se perlivost uvolňuje a nápoj rozvine své chutě a vůně. Je jemně zakalený typicky pro sidru natural. Suchý. V chuti je plný, projevují se: dubové dřevo, zralé ovoce, lehce třešně a višně a citrusové tóny, to vše s aroma rozkvetlého sadu, louky. Ideální teplota podávání 12-15 °C. Sidra má certifikaci, že všechna jablka pochází 100% z certifikovaných bio sadů Baskycka. Neboli jasný průkaz původu.

 

Charakteristika: jablečný, suchý až kyselý, naturální, rustikální, jemně perlivý.

Vyrobeno: Baskicko, Španělsko

Poznámka: podává se do vysokých a širokých sklenic nalévaný z výšky v menších dávkách. To nápoj rozperlí a umožní vyniknout plnému přírodnímu aroma.

Obsahuje: fermentovaný jablečný mošt, oxid siřičitý, oxid uhličitý.