Hledat

Kategorie

Rychlé hledání

Cena

od do

Sklad

pouze skladem

Cider:

Nalezeno položek: 110

Pektoláza 85g

Tento enzym pomůže dostat z Vašich jablek ještě o trochu více vůně a chuti.

pektolázapoktoláza
  • pektoláza
2-3d.gif
Popis produktu

Tento enzym lze použít všude tam, kde chcete u Vašeho cideru zlepšit jeho aromatické, chuťové a vizuální vlastnosti. Pomáhá procesu samočistění, pomáhá štěpení buněk v moštu a uvolňování jejich přirozeně obsažených látek. Používá se běžně při výrobě většiny vín.

 

Lze ji přidat preventivně před fermentací či po jejím skončení.

 

Video

Tento enzym lze použít všude tam, kde chcete u Vašeho cideru zlepšit jeho aromatické, chuťové a vizuální vlastnosti. Pomáhá procesu samočistění, pomáhá štěpení buněk v moštu a uvolňování jejich přirozeně obsažených látek. Používá se běžně při výrobě většiny vín.

 

Lze ji přidat preventivně před fermentací či po jejím skončení.