Hledat

Kategorie

Rychlé hledání

Cena

od do

Sklad

pouze skladem

Cider:

Nalezeno položek: 98

Amyláza 25g

Někdy se cider ne a ne "vyčistit" a je stále zakalený. Tento enzym může pomoci

Cena:
Prodejní cena129 Kč
amylázaamyláza
  • amyláza
Popis produktu

Pokud se Vám zdá, že Váš cider je stále zakalený a vy stále vydíte "mlhu" a ne jasný a čirý nápoj, po kterém jste toužili, může pomoci enzym v Amyláze. Na vině může být totiž škrob, který je přirozené obsažený v ovoci, obilninách atd. Amyláza tuto rušivou vlastnost škorbu neutralizuje

 

Lze ji přidat preventivně před fermentací či po jejím skončení.

 

Video

Pokud se Vám zdá, že Váš cider je stále zakalený a vy stále vydíte "mlhu" a ne jasný a čirý nápoj, po kterém jste toužili, může pomoci enzym v Amyláze. Na vině může být totiž škrob, který je přirozené obsažený v ovoci, obilninách atd. Amyláza tuto rušivou vlastnost škorbu neutralizuje

 

Lze ji přidat preventivně před fermentací či po jejím skončení.